Permanente Make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, moeite of weinig tijd heeft om zich op te maken.  Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up dé oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. De make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en in veel gevallen nog langer. Als u het eenmaal heeft, kunt u het niet meer missen. Een professionele uitvoering is een must!

Doordat ik gebruik maak van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en van het allerbeste resultaat.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up worden door middel van een steriele, superdunne naald kleine druppeltjes speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. U kunt permanente make-up op verschillende plaatsen laten aanbrenge

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten die kunnen maken.

Eventuele littekens in de wenkbrauw kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Samen met u kijk ik eerst naar de vorm van uw gelaat.

Daarna teken ik de wenkbrauwen in en kunt u zien hoe de vorm gaat worden. Er kunnen dan eventueel nog kleine correcties worden toegepast, mocht u niet helemaal tevreden zijn. Vervolgens worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm en kleur aangebracht.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyelinder wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht to het totale aangezicht. Altijd mooie ogen , zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up. Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, en de oogopslag. Uiteraard word er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onderste als bovenste ooglid worden aangebracht.