Plasmalite

Heeft u ook zo'n last vast van ongewenst haar op uw gezicht of lichaam? Krijgt u van het scheren, epileren of harsen schoon genoeg? Dan hebben wij de oplossing voor u! Plasmalite verwijderd al het ongewenste haar op een pijnloze manier!

Wat is de plasmalite?
Plasmalite is een op licht gebasseerd haarverwijderingssysteem. Het apparaat combineert alle voordelen van een laser en een intens pulslicht. Plasmalite verwijderd het veilig en effectief zonder de huid binnen te dringen en het is te gebruiken voor alle huid- en haartypes.

Wat doet de plasmalite?
In de merg van het haar bevindt zich pigment melanine. Wanneer het apparaat een lichtbundel uitzendt wordt dit licht geabsorbeerd door de melanine. Hierdoor wordt het haarzakje verwarmd. Als de temperatuur over de 70 graden celcius komt, gaan de eiwitten stollen. Door het stollen sterft het haarzakje af en het vermogen om opnieuw te gaan groeien is er niet meer.

Wat moet ik als eerst doen als ik een behandeling wil? 
Wanneer u zich aanmeldt voor een Plasmalite behandeling zal u eerst een intakegesprek met een opgeleide specialist krijgen om te bespreken hoe de plasmalite werkt en te beoordelen welke behandeling het beste voor u is.

Wat houdt de behandeling in?
Als u behandelt wordt krijgt u een verkoelende gel op het te behandelen gebied. Dit is voor de geleiding van het licht en het verkoelen van de huid. Daarna wordt de golfgeleider over het gebied geleid. Er wordt telkens een korte lichtflits gegeven. U ziet het verschil misschien niet meteen, maar binnen twee tot drie weken na uw behandeling zal veel van het behandelde haar verwijderd zijn.

Hoe lang duurt een behandeling?
De meeste mensen hebben tussen de 5 en 8 behandelingen nodig. De golfgeleider bestrijkt een huidgebied van 10 x 20 mm en de pulsen kunnen een tussentijd hebben van 2 à 3 seconde. Daarom is dus het overtollig gezichtshaar soms binnen 30 seconden verwijderd.

Voor welke huidskleur is de behandeling geschikt?
Een zwarte haar op een witte huid is het makkelijks te behandelen. Echter in de praktijk is gebleken dat mensen met andere haar- en huidskleuren ook goed te behandelen zijn.

Heeft de Plasmalite ook neveneffecten?
U zult zich nu wel afvragen:" Heeft de Plasmalight ook neveneffecten?". Het enigste wat kan gebeuren is dat de huid rood wordt of dat de huid lichtjes opzwelt. Maar dat geldt alleen voor mensen met een gevoelige huid. Tussen de behandelingen is het niet toegestaan om te epileren of te harsen. Scheren mag wel. En stel uw huid voor een behandeling niet bloot aan de zon of zonnebank.

Wat voelt men van de behandeling?
De meeste mensen die een Plasmalite behandeling hebben ervaren een lichte tinteling.

De prijs is op aanvraag van een behandeling. De kosten voor een intakegesprek en een proefflits bedragen 20 euro, dit bedrag wordtverrekent als u besluit een behandeling te nemen

Voor meer informatie kunt u de website van Plasmalite bezoeken.