Microdermabrasie

Hoe werkt het?
De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuüm tegen de huid geblazen en met de dode huidcellen weer afgezogen. De microkristallen zijn chemisch niet actief, waardoor er geen neveneffecten kunnen ontstaan.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. Door het effect van het vacuüm wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd en het helingsproces versneld.
Na de behandeling wordt een ampul aangebracht, gevolgd door een kalmerend masker om de huid even te laten rusten. Daarna wordt een speciale crème aangebracht om de huid te beschermen. Voor thuisgebruik wordt deze crème ook aanbevolen. 
Microdermabrasie is een niet-operatieve methode om de huideigenschappen en -conditie onafhankelink te verbeteren. Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie-behandeling de aanmaak van onder andere collageen sterk toeneemt. Hierdoor vindt sneller verjonging van de huid plaats. Bovendien is microdermabrasiepijnloos en betaalbaar!

Hoe lang en hoe vaak?
Één behandeling duurt vanaf 60 minuten. Afhankelijk van de huidsituatie zijn er gemiddeld 4 behandelingen noodzakelijk. Het beste resultaat wordt bereikt wanneer een interval van 1 à 2 weken wordt aangehouden. Na deze behandelingen heeft de huid 4 tot 6 weken rust nodig voor nog enkele nabehandelingen. Na de eerste behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling heeft gemaakt.

Wat kunt u verwachten?

  • Huidverjongend en -verbeterend.
  • Rimpels en (acné)littekens vervagen.
  • De huid wordt diep gereinigd.
  • Vlekjes en verkleuringen verdwijnen.

U kunt profiteren van een aantrekkelijke kortingsbehandeling: 7 behandelingen voor de prijs van 6.